Arsibel Makelaardij

Arsibel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Arsibel Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Arsibel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arsibel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arsibel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Arsibel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Arsibel Makelaardij verkoopt

Arsibel Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arsibel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arsibel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 11 € 369.000
Ulvenhout 1 € 615.000
Maasdijk 1 € 335.000

Type woningen die Arsibel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arsibel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arsibel Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
9%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
galerijflat
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arsibel Makelaardij

Wat kost Arsibel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arsibel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arsibel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Arsibel Makelaardij actief?

+

Arsibel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Ulvenhout en Maasdijk.

In welk prijssegment is Arsibel Makelaardij actief?

+

Arsibel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arsibel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 385.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Arsibel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!