DietvorstBorman Makelaars

DietvorstBorman Makelaars is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DietvorstBorman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DietvorstBorman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DietvorstBorman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DietvorstBorman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 119
Meer informatie over DietvorstBorman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DietvorstBorman Makelaars verkoopt

DietvorstBorman Makelaars is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DietvorstBorman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DietvorstBorman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 101 € 497.000
Oosterhout 6 € 271.000
Bavel 6 € 755.000
Ulvenhout 1 € 350.000
Galder 1 € 585.000

Type woningen die DietvorstBorman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DietvorstBorman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DietvorstBorman Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
8%
portiekwoning
8%
vrijstaande woning
8%
benedenwoning
1%
maisonnette
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DietvorstBorman Makelaars

Wat kost DietvorstBorman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DietvorstBorman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DietvorstBorman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is DietvorstBorman Makelaars actief?

+

DietvorstBorman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Oosterhout, Bavel, Ulvenhout en Galder.

In welk prijssegment is DietvorstBorman Makelaars actief?

+

DietvorstBorman Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DietvorstBorman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 495.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan DietvorstBorman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!