Makelaars in Bavel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bavel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 25 makelaars actief geweest in Bavel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bavel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bavel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bavel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bavel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 680.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -33.000
 • Aantal transacties 66
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bavel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bavel

In Bavel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 640.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -33.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Bavel.

Bij de verkoop van een huis in Bavel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 155 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 640.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bavel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bavel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 680.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bavel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bavel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bavel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bavel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bavel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Heikens - de Kort Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bavel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bavel.

Populaire buurten in Bavel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bavel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bavel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bavel

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 611.000
  Woningen verkocht
  47
 • 2. Nieuw Wolfslaar

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 848.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Buitengebied Bavel

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 898.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bavel

In Bavel zijn de afgelopen maand 66 woningen verkocht. Makelaar Heikens - de Kort Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bavel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Patrijzenlaar 10 Van Liessum Makelaars Breda € 1.950.000
Valkenlaar 16 Van der Sande Makelaars € 1.385.000
Patrijzenlaar 11 KIN Makelaars € 1.325.000
Klein Wolfslaar 18 C Frank Sweegers Makelaardij € 1.175.000
Thoornseweg 76 b DietvorstBorman Makelaars € 1.100.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bavel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bavel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 25 makelaars actief geweest in Bavel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bavel.

Wat kost een makelaar in Bavel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bavel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bavel van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bavel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bavel zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bavel?

+

De meest verkopende makelaar van Bavel is Heikens - de Kort Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bavel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bavel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bavel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bavel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!