Makelaars in Teteringen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Teteringen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Teteringen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Teteringen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Teteringen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Teteringen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Teteringen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 553.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -164.000
 • Aantal transacties 38
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Teteringen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Teteringen

In Teteringen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 465.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -164.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Teteringen.

Bij de verkoop van een huis in Teteringen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 465.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Teteringen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Teteringen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 553.000.

Het meest voorkomende energielabel in Teteringen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Teteringen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Teteringen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Teteringen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Teteringen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Sande Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Teteringen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Teteringen.

Populaire buurten in Teteringen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Teteringen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Teteringen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Teteringen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 543.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Buitengebied Teteringen

  Verkooptijd
  108 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Teteringen

In Teteringen zijn de afgelopen maand 38 woningen verkocht. Makelaar Van der Sande Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Teteringen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Cadettenkamp 15 Van der Sande Makelaars € 895.000
Hoeveneind 60 Van Liessum Makelaars Breda € 850.000
Kerkstraat 18 De Zeeuw Makelaars € 798.000
Dr. Hein Hoeben laan 14 Mechel Makelaardij € 789.000
Meulenspie 27 Vijfvinkel Trossèl Makelaars € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Teteringen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Teteringen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Teteringen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Teteringen.

Wat kost een makelaar in Teteringen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Teteringen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Teteringen van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Teteringen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Teteringen zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Teteringen?

+

De meest verkopende makelaar van Teteringen is Van der Sande Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Teteringen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Teteringen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Teteringen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Teteringen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!