Van de Water Makelaars

Van de Water Makelaars is een makelaar gevestigd in Oosterhout. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van de Water Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van de Water Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterhout en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Water Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Water Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 135
Meer informatie over Van de Water Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van de Water Makelaars verkoopt

Van de Water Makelaars is het meeste actief in Oosterhout. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Water Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Water Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterhout 42 € 432.000
Tilburg 28 € 445.000
Breda 18 € 492.000
Goirle 7 € 611.000
Teteringen 4 € 463.000

Type woningen die Van de Water Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Water Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Water Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
vrijstaande woning
15%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
11%
geschakelde woning
7%
galerijflat
6%
hoekwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Water Makelaars

Wat kost Van de Water Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Water Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Water Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Van de Water Makelaars actief?

+

Van de Water Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterhout, Tilburg, Breda, Goirle en Teteringen.

In welk prijssegment is Van de Water Makelaars actief?

+

Van de Water Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Water Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 456.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterhout

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterhout en vergelijkbaar is aan Van de Water Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!