Bart uw makelaar

Bart uw makelaar is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bart uw makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bart uw makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bart uw makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bart uw makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
  • Aantal transacties 38
Meer informatie over Bart uw makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bart uw makelaar verkoopt

Bart uw makelaar is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bart uw makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bart uw makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 24 € 332.000
Oisterwijk 10 € 401.000
Berkel-Enschot 2 € 475.000
Haaren 1 € 359.000
Udenhout 1 € 339.000

Type woningen die Bart uw makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bart uw makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bart uw makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
73%
2 onder 1 kapwoning
9%
hoekwoning
9%
eindwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bart uw makelaar

Wat kost Bart uw makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bart uw makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bart uw makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bart uw makelaar actief?

+

Bart uw makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Haaren en Udenhout.

In welk prijssegment is Bart uw makelaar actief?

+

Bart uw makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bart uw makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 358.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Bart uw makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!