Via Paul Makelaardij

Via Paul Makelaardij is een makelaar gevestigd in Tilburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Via Paul Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Via Paul Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tilburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Via Paul Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Via Paul Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
  • Aantal transacties 84
Meer informatie over Via Paul Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Via Paul Makelaardij verkoopt

Via Paul Makelaardij is het meeste actief in Tilburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Via Paul Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Via Paul Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Tilburg 73 € 401.000
Goirle 4 € 405.000
Udenhout 2 € 570.000
Oisterwijk 2 € 505.000
Kaatsheuvel 1 € 700.000

Type woningen die Via Paul Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Via Paul Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Via Paul Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
62%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
9%
eindwoning
5%
vrijstaande woning
5%
portiekwoning
4%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Via Paul Makelaardij

Wat kost Via Paul Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Via Paul Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Via Paul Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Via Paul Makelaardij actief?

+

Via Paul Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Tilburg, Goirle, Udenhout, Oisterwijk en Kaatsheuvel.

In welk prijssegment is Via Paul Makelaardij actief?

+

Via Paul Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Via Paul Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tilburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tilburg en vergelijkbaar is aan Via Paul Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!