Makelaars in Goirle

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goirle, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 39 makelaars actief geweest in Goirle. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goirle helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wildackers.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goirle zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Goirle afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 478.000
 • Gemiddelde verkooptijd 53
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
 • Aantal transacties 178
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goirle
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goirle

In Goirle is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 497.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Goirle.

Bij de verkoop van een huis in Goirle is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 497.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goirle. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goirle weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 478.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goirle is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goirle. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goirle

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goirle? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goirle. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KIN Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Goirle, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goirle.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  27
 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 547.000
  Woningen verkocht
  23
 • Verkooptijd
  122 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 586.000
  Woningen verkocht
  17
 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  8

Populaire buurten in Goirle

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goirle? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goirle. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wildackers

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  24
 • 2. Grobbendonck

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 557.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. De Groote Akkers

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 403.000
  Woningen verkocht
  15
 • 4. Abcoven

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 357.000
  Woningen verkocht
  15
 • 5. Kruiden

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Goirle

In Goirle zijn de afgelopen maand 178 woningen verkocht. Makelaar KIN Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Goirle.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goirle

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goirle?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 39 makelaars actief geweest in Goirle. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goirle.

Wat kost een makelaar in Goirle?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goirle is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goirle van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goirle?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goirle zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goirle?

+

De meest verkopende makelaar van Goirle is KIN Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goirle zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goirle?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goirle aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goirle.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!