Fijne Makelaar

Fijne Makelaar is een makelaar gevestigd in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fijne Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fijne Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oisterwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fijne Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fijne Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 467.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Fijne Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fijne Makelaar verkoopt

Fijne Makelaar is het meeste actief in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fijne Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fijne Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oisterwijk 32 € 466.000
Tilburg 4 € 449.000
Goirle 2 € 394.000
Berkel-Enschot 1 € 369.000
Hilvarenbeek 1 € 698.000

Type woningen die Fijne Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fijne Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fijne Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
19%
eindwoning
11%
portiekwoning
8%
hoekwoning
6%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fijne Makelaar

Wat kost Fijne Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fijne Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fijne Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Fijne Makelaar actief?

+

Fijne Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Hilvarenbeek.

In welk prijssegment is Fijne Makelaar actief?

+

Fijne Makelaar is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fijne Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 467.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oisterwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oisterwijk en vergelijkbaar is aan Fijne Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!