Makelaars in Moergestel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Moergestel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Moergestel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Moergestel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als centrum Moergestel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Moergestel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Moergestel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 555.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -65.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Moergestel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Moergestel

In Moergestel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -65.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Moergestel.

Bij de verkoop van een huis in Moergestel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Moergestel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Moergestel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 555.000.

Het meest voorkomende energielabel in Moergestel is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Moergestel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Moergestel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Moergestel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Moergestel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Laat Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Moergestel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Moergestel.

 • Verkooptijd
  8 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 423.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 565.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 598.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 449.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Moergestel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Moergestel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Moergestel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. centrum Moergestel

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 538.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. omg. Broekzijde

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Moergestel

In Moergestel zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar De Laat Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Moergestel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
van Rijckevorsellaan 10 Honders & Alting Makelaars € 1.435.000
Donkhorst 2 Allround Makelaardij € 895.000
van Rijckevorsellaan 32 De Laat Makelaardij € 875.000
Krijtenbogtstraat 2 Lelieveld Makelaardij € 769.000
Oisterwijkseweg 76 Van Oers Makelaardij € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Moergestel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Moergestel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Moergestel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Moergestel.

Wat kost een makelaar in Moergestel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Moergestel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Moergestel van € 5.600 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Moergestel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Moergestel zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Moergestel?

+

De meest verkopende makelaar van Moergestel is De Laat Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Moergestel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Moergestel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Moergestel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Moergestel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!