Allround Makelaardij

Allround Makelaardij is een makelaar gevestigd in Waalwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Allround Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Allround Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waalwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Allround Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Allround Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
  • Aantal transacties 111
Meer informatie over Allround Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Allround Makelaardij verkoopt

Allround Makelaardij is het meeste actief in Waalwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Allround Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Allround Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waalwijk 64 € 346.000
Tilburg 19 € 331.000
Drunen 7 € 451.000
Loon op Zand 4 € 497.000
Sprang-Capelle 3 € 302.000

Type woningen die Allround Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Allround Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Allround Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
13%
hoekwoning
8%
portiekflat
8%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Allround Makelaardij

Wat kost Allround Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Allround Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Allround Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Allround Makelaardij actief?

+

Allround Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waalwijk, Tilburg, Drunen, Loon op Zand en Sprang-Capelle.

In welk prijssegment is Allround Makelaardij actief?

+

Allround Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Allround Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 368.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waalwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waalwijk en vergelijkbaar is aan Allround Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!