Makelaars in Kaatsheuvel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kaatsheuvel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Kaatsheuvel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kaatsheuvel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Draaiboom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kaatsheuvel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kaatsheuvel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
 • Aantal transacties 87
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kaatsheuvel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 414.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kaatsheuvel.

Bij de verkoop van een huis in Kaatsheuvel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 414.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kaatsheuvel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kaatsheuvel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 388.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kaatsheuvel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kaatsheuvel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kaatsheuvel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kaatsheuvel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kaatsheuvel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Zande Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kaatsheuvel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kaatsheuvel.

Populaire buurten in Kaatsheuvel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kaatsheuvel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kaatsheuvel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Draaiboom

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Vossenberg (west)

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 458.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. Loonse Vaart

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  9
 • 4. De Zandschel

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Rooi Dorp

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 409.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel zijn de afgelopen maand 87 woningen verkocht. Makelaar Van de Zande Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kaatsheuvel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mozartstraat 9 Van de Zande Makelaardij € 798.000
Hei-akker 36 Via Paul Makelaardij € 699.500
Bernsehoef 8 Arvalis ZBG € 699.000
Wilhelminaplein 39 Van de Zande Makelaardij € 695.000
Pastoor de Klijnlaan 18 Kanters Garantiemakelaars € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kaatsheuvel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kaatsheuvel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Kaatsheuvel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kaatsheuvel.

Wat kost een makelaar in Kaatsheuvel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kaatsheuvel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kaatsheuvel van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kaatsheuvel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kaatsheuvel zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kaatsheuvel?

+

De meest verkopende makelaar van Kaatsheuvel is Van de Zande Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kaatsheuvel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kaatsheuvel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kaatsheuvel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kaatsheuvel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!