Van de Zande Makelaardij

Van de Zande Makelaardij is een makelaar gevestigd in Waalwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van de Zande Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van de Zande Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waalwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Zande Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Zande Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 84
Meer informatie over Van de Zande Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van de Zande Makelaardij verkoopt

Van de Zande Makelaardij is het meeste actief in Waalwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Zande Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Zande Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waalwijk 28 € 568.000
Kaatsheuvel 18 € 425.000
Vlijmen 13 € 592.000
Drunen 4 € 445.000
Sprang-Capelle 4 € 457.000

Type woningen die Van de Zande Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Zande Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Zande Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
21%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
6%
portiekflat
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Zande Makelaardij

Wat kost Van de Zande Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Zande Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Zande Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Van de Zande Makelaardij actief?

+

Van de Zande Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waalwijk, Kaatsheuvel, Vlijmen, Drunen en Sprang-Capelle.

In welk prijssegment is Van de Zande Makelaardij actief?

+

Van de Zande Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Zande Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 493.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waalwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waalwijk en vergelijkbaar is aan Van de Zande Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!