Makelaars in Drunen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drunen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Drunen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drunen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Venne-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drunen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Drunen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 471.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
 • Aantal transacties 132
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drunen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drunen

In Drunen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Drunen.

Bij de verkoop van een huis in Drunen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drunen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drunen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 471.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drunen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drunen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drunen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drunen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drunen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat AMB Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Drunen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drunen.

 • Staete

  2. Staete

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  44
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  4

Populaire buurten in Drunen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drunen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drunen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Venne-Oost

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  43
 • 2. Venne-West

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  34
 • 3. Braken-Oost

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 493.000
  Woningen verkocht
  25
 • 4. Braken-West

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  22
 • 5. Centrum Drunen

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 522.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Drunen

In Drunen zijn de afgelopen maand 132 woningen verkocht. Makelaar AMB Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Drunen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Chrysantenstraat 46 Homi makelaars € 1.149.000
Gelderhof 53 Homi makelaars € 995.000
Bosscheweg 87 Staete € 995.000
Jacobus van de Meijdenstraat 1 D AMB Makelaars € 895.000
Hoge Schijf 10 AMB Makelaars € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drunen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drunen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Drunen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drunen.

Wat kost een makelaar in Drunen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drunen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drunen van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drunen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drunen zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drunen?

+

De meest verkopende makelaar van Drunen is AMB Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drunen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drunen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drunen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drunen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!