De Laat Makelaardij

De Laat Makelaardij is een makelaar gevestigd in Moergestel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Laat Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Laat Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Moergestel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Laat Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Laat Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 552.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Laat Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Laat Makelaardij verkoopt

De Laat Makelaardij is het meeste actief in Moergestel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Laat Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Laat Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Moergestel 6 € 556.000
Tilburg 2 € 672.000
Amsterdam 1 € 275.000
Utrecht 1 € 385.000
Oisterwijk 1 € 730.000

Type woningen die De Laat Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Laat Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Laat Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
21%
eindwoning
14%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Laat Makelaardij

Wat kost De Laat Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Laat Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Laat Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.100.

Waar is De Laat Makelaardij actief?

+

De Laat Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Moergestel, Tilburg, Amsterdam, Utrecht en Oisterwijk.

In welk prijssegment is De Laat Makelaardij actief?

+

De Laat Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Laat Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 552.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Moergestel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Moergestel en vergelijkbaar is aan De Laat Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!