Elzen Winkelman Makelaars

Elzen Winkelman Makelaars is een makelaar gevestigd in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Elzen Winkelman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Elzen Winkelman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oisterwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Elzen Winkelman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Elzen Winkelman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 547.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 197.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Elzen Winkelman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Elzen Winkelman Makelaars verkoopt

Elzen Winkelman Makelaars is het meeste actief in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Elzen Winkelman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Elzen Winkelman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oisterwijk 20 € 595.000
Tilburg 2 € 260.000
Goirle 2 € 350.000
Moergestel 1 € 475.000
Udenhout 1 € 525.000

Type woningen die Elzen Winkelman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Elzen Winkelman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Elzen Winkelman Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
32%
vrijstaande woning
24%
halfvrijstaande woning
8%
galerijflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elzen Winkelman Makelaars

Wat kost Elzen Winkelman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Elzen Winkelman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Elzen Winkelman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Elzen Winkelman Makelaars actief?

+

Elzen Winkelman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Moergestel en Udenhout.

In welk prijssegment is Elzen Winkelman Makelaars actief?

+

Elzen Winkelman Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Elzen Winkelman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 547.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oisterwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oisterwijk en vergelijkbaar is aan Elzen Winkelman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!