Finesse Makelaardij

Finesse Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Finesse Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Finesse Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oisterwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Finesse Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Finesse Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 492.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -28.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Finesse Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Finesse Makelaardij verkoopt

Finesse Makelaardij is het meeste actief in Oisterwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Finesse Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Finesse Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oisterwijk 10 € 607.000
Tilburg 2 € 444.000
Groningen 1 € 275.000
Beerta 1 € 500.000
Nieuwediep 1 € 50.000

Type woningen die Finesse Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Finesse Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Finesse Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
37%
tussenwoning
26%
portiekwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Finesse Makelaardij

Wat kost Finesse Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Finesse Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Finesse Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Finesse Makelaardij actief?

+

Finesse Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oisterwijk, Tilburg, Groningen, Beerta en Nieuwediep.

In welk prijssegment is Finesse Makelaardij actief?

+

Finesse Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Finesse Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 492.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oisterwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oisterwijk en vergelijkbaar is aan Finesse Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!