Makelaars in Haaren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haaren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Haaren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haaren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haaren Haaren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haaren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haaren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 607.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -114.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haaren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haaren

In Haaren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 476.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -114.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Haaren.

Bij de verkoop van een huis in Haaren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 476.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haaren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haaren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 607.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haaren is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haaren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haaren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haaren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haaren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ERA Content+ Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haaren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haaren.

 • Makelaardij Meeuwis

  2. Makelaardij Meeuwis

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 741.000
  Woningen verkocht
  8
 • Lelieveld Makelaardij

  3. Lelieveld Makelaardij

  Verkooptijd
  137 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 557.000
  Woningen verkocht
  4
 • Essentieel Wonen Makelaars

  4. Essentieel Wonen Makelaars

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  2
 • Finesse Makelaardij

  5. Finesse Makelaardij

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haaren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haaren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haaren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haaren Haaren

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 603.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Haaren 't Eind

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 670.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Haaren

In Haaren zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar ERA Content+ Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haaren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Helvoirtseweg 7 Finesse Makelaardij € 1.285.000
Oude Baan 1 B Essentieel Wonen Makelaars € 1.250.000
Kantstraat 5 Makelaardij Meeuwis € 1.075.000
Kantstraat 38 Makelaardij Meeuwis € 995.000
Akkerstraat 28 Makelaardij Meeuwis € 895.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haaren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haaren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Haaren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haaren.

Wat kost een makelaar in Haaren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haaren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haaren van € 6.100 tot € 7.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haaren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haaren zijn € 3.000 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haaren?

+

De meest verkopende makelaar van Haaren is ERA Content+ Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haaren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haaren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haaren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haaren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!