Beekhuizen Makelaardij

Beekhuizen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Helvoirt. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Beekhuizen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Beekhuizen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helvoirt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Beekhuizen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Beekhuizen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Beekhuizen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Beekhuizen Makelaardij verkoopt

Beekhuizen Makelaardij is het meeste actief in Helvoirt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Beekhuizen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Beekhuizen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helvoirt 10 € 518.000
Udenhout 1 € 325.000
Biezenmortel 1 € 795.000
Haaren 1 € 315.000
Vught 1 € 665.000

Type woningen die Beekhuizen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Beekhuizen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Beekhuizen Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
14%
tussenwoning
14%
benedenwoning
7%
halfvrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beekhuizen Makelaardij

Wat kost Beekhuizen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Beekhuizen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Beekhuizen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Beekhuizen Makelaardij actief?

+

Beekhuizen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Helvoirt, Udenhout, Biezenmortel, Haaren en Vught.

In welk prijssegment is Beekhuizen Makelaardij actief?

+

Beekhuizen Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Beekhuizen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 520.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helvoirt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helvoirt en vergelijkbaar is aan Beekhuizen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!