Fynhuys Makelaars

Fynhuys Makelaars is een makelaar gevestigd in Diessen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Fynhuys Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fynhuys Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Diessen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fynhuys Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fynhuys Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Fynhuys Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fynhuys Makelaars verkoopt

Fynhuys Makelaars is het meeste actief in Diessen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fynhuys Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fynhuys Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Diessen 7 € 406.000
Haghorst 5 € 414.000
Hilvarenbeek 3 € 625.000
Tilburg 2 € 390.000
Goirle 2 € 538.000

Type woningen die Fynhuys Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fynhuys Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fynhuys Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
tussenwoning
22%
vrijstaande woning
22%
hoekwoning
13%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fynhuys Makelaars

Wat kost Fynhuys Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fynhuys Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fynhuys Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Fynhuys Makelaars actief?

+

Fynhuys Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Diessen, Haghorst, Hilvarenbeek, Tilburg en Goirle.

In welk prijssegment is Fynhuys Makelaars actief?

+

Fynhuys Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fynhuys Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 461.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Diessen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Diessen en vergelijkbaar is aan Fynhuys Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!