Robert Rexwinkel Lommers Makelaars

Robert Rexwinkel Lommers Makelaars is een makelaar gevestigd in Hilvarenbeek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Robert Rexwinkel Lommers Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Robert Rexwinkel Lommers Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilvarenbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Robert Rexwinkel Lommers Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Robert Rexwinkel Lommers Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Robert Rexwinkel Lommers Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 368.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Robert Rexwinkel Lommers Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Robert Rexwinkel Lommers Makelaars verkoopt

Robert Rexwinkel Lommers Makelaars is het meeste actief in Hilvarenbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Robert Rexwinkel Lommers Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Robert Rexwinkel Lommers Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijmegen 1 € 460.000
Panningen 1 € 309.000
Susteren 1 € 395.000
Eindhoven 1 € 425.000

Type woningen die Robert Rexwinkel Lommers Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Robert Rexwinkel Lommers Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Robert Rexwinkel Lommers Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
60%
vrijstaande woning
40%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Robert Rexwinkel Lommers Makelaars

Wat kost Robert Rexwinkel Lommers Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Robert Rexwinkel Lommers Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Robert Rexwinkel Lommers Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Robert Rexwinkel Lommers Makelaars actief?

+

Robert Rexwinkel Lommers Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijmegen, Panningen, Susteren en Eindhoven.

In welk prijssegment is Robert Rexwinkel Lommers Makelaars actief?

+

Robert Rexwinkel Lommers Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Robert Rexwinkel Lommers Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilvarenbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilvarenbeek en vergelijkbaar is aan Robert Rexwinkel Lommers Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!