Makelaars in Diessen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Diessen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Diessen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Diessen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Diessen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Diessen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Diessen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 492.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -120.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Diessen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Diessen

In Diessen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 473.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -120.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Diessen.

Bij de verkoop van een huis in Diessen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 144 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 473.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Diessen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Diessen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 492.000.

Het meest voorkomende energielabel in Diessen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Diessen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Diessen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Diessen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Diessen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fynhuys Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Diessen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Diessen.

Populaire buurten in Diessen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Diessen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Diessen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Diessen

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Baarschot

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.095.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Diessen

In Diessen zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Fynhuys Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Diessen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Baarschotsestraat 54 a Robert Rexwinkel Lommers Makelaars € 1.095.000
Molenstraat 39 CLAVEM MAKELAARS € 925.000
Docfastraat 2 a CLAVEM MAKELAARS € 725.000
Molenstraat 33 Fynhuys Makelaars € 625.000
Maternusstraat 26 b CLAVEM MAKELAARS € 580.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Diessen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Diessen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Diessen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Diessen.

Wat kost een makelaar in Diessen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Diessen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Diessen van € 4.900 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Diessen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Diessen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Diessen?

+

De meest verkopende makelaar van Diessen is Fynhuys Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Diessen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Diessen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Diessen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Diessen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!