Revast Makelaardij

Revast Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergeijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Revast Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Revast Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergeijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Revast Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Revast Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 433.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Revast Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Revast Makelaardij verkoopt

Revast Makelaardij is het meeste actief in Bergeijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Revast Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Revast Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bladel 10 € 462.000
Hapert 8 € 420.000
Eersel 5 € 562.000
Bergeijk 3 € 345.000
Westerhoven 2 € 387.000

Type woningen die Revast Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Revast Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Revast Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
9%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Revast Makelaardij

Wat kost Revast Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Revast Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Revast Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Revast Makelaardij actief?

+

Revast Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bladel, Hapert, Eersel, Bergeijk en Westerhoven.

In welk prijssegment is Revast Makelaardij actief?

+

Revast Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Revast Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 433.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergeijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergeijk en vergelijkbaar is aan Revast Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!