Ben Straatman Makelaardij

Ben Straatman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Reusel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ben Straatman Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ben Straatman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Reusel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ben Straatman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ben Straatman Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ben Straatman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Ben Straatman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Ben Straatman Makelaardij verkoopt

Ben Straatman Makelaardij is het meeste actief in Reusel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ben Straatman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ben Straatman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Reusel 2 € 377.000
Lage Mierde 1 € 415.000
Bladel 1 € 325.000

Type woningen die Ben Straatman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ben Straatman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ben Straatman Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
halfvrijstaande woning
25%
hoekwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ben Straatman Makelaardij

Wat kost Ben Straatman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ben Straatman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ben Straatman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Ben Straatman Makelaardij actief?

+

Ben Straatman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Reusel, Lage Mierde en Bladel.

In welk prijssegment is Ben Straatman Makelaardij actief?

+

Ben Straatman Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ben Straatman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 374.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Reusel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Reusel en vergelijkbaar is aan Ben Straatman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!