Makelaars in Hoogeloon

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogeloon, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoogeloon. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogeloon helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogeloon.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogeloon zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogeloon afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogeloon
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogeloon

In Hoogeloon is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 471.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 11.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogeloon.

Bij de verkoop van een huis in Hoogeloon is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 149 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 471.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogeloon. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogeloon weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 511.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogeloon is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogeloon. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogeloon

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogeloon? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogeloon. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Box Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogeloon, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogeloon.

 • W. Heeren Makelaardij

  2. W. Heeren Makelaardij

  Verkooptijd
  116 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 546.000
  Woningen verkocht
  2
 • Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars

  3. Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 535.000
  Woningen verkocht
  1
 • Revast Makelaardij

  4. Revast Makelaardij

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  1
 • Janssen Steijlen

  5. Janssen Steijlen

  Verkooptijd
  114 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 519.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hoogeloon

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogeloon? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogeloon. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogeloon

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 454.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Hoogeloon

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Hoogcasteren en omgeving

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hoogeloon

In Hoogeloon zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Box Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogeloon.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ir. Mettropweg 2 Box Makelaardij € 895.000
Heikant 4 a W. Heeren Makelaardij € 695.000
Sjef Seuntinsstraat 5 Henri Kox Makelaardij € 635.000
Hoofdstraat 25 a Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 535.000
Hoofdstraat 30 a Janssen Steijlen € 519.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogeloon

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogeloon?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Hoogeloon. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogeloon.

Wat kost een makelaar in Hoogeloon?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogeloon is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogeloon van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogeloon?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogeloon zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogeloon?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogeloon is Box Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogeloon zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogeloon?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogeloon aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogeloon.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!