W. Heeren Makelaardij

W. Heeren Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eersel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt W. Heeren Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. W. Heeren Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eersel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van W. Heeren Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij W. Heeren Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties W. Heeren Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over W. Heeren Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar W. Heeren Makelaardij verkoopt

W. Heeren Makelaardij is het meeste actief in Eersel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar W. Heeren Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt W. Heeren Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eersel 3 € 448.000
Veldhoven 2 € 472.000
Hoogeloon 2 € 506.000
Wintelre 1 € 575.000

Type woningen die W. Heeren Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat W. Heeren Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat W. Heeren Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
26%
eindwoning
17%
tussenwoning
13%
hoekwoning
9%
galerijflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in W. Heeren Makelaardij

Wat kost W. Heeren Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van W. Heeren Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer W. Heeren Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is W. Heeren Makelaardij actief?

+

W. Heeren Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eersel, Veldhoven, Hoogeloon en Wintelre.

In welk prijssegment is W. Heeren Makelaardij actief?

+

W. Heeren Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar W. Heeren Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eersel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eersel en vergelijkbaar is aan W. Heeren Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!