Box Makelaardij

Box Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bladel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Box Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Box Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bladel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Box Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Box Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 456.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over Box Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Box Makelaardij verkoopt

Box Makelaardij is het meeste actief in Bladel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Box Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Box Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hapert 17 € 409.000
Bladel 11 € 383.000
Reusel 6 € 396.000
Eersel 5 € 466.000
Hooge Mierde 3 € 484.000

Type woningen die Box Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Box Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Box Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
30%
vrijstaande woning
27%
hoekwoning
5%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Box Makelaardij

Wat kost Box Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Box Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Box Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Box Makelaardij actief?

+

Box Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hapert, Bladel, Reusel, Eersel en Hooge Mierde.

In welk prijssegment is Box Makelaardij actief?

+

Box Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Box Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 456.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bladel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bladel en vergelijkbaar is aan Box Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!