Vosters Onroerend Goed bv

Vosters Onroerend Goed bv is een makelaar gevestigd in Bladel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vosters Onroerend Goed bv hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vosters Onroerend Goed bv is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bladel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vosters Onroerend Goed bv. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vosters Onroerend Goed bv in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 45
Meer informatie over Vosters Onroerend Goed bv
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vosters Onroerend Goed bv verkoopt

Vosters Onroerend Goed bv is het meeste actief in Bladel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vosters Onroerend Goed bv woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vosters Onroerend Goed bv ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bladel 13 € 291.000
Reusel 10 € 356.000
Bergeijk 3 € 356.000
Netersel 2 € 369.000
Hapert 2 € 474.000

Type woningen die Vosters Onroerend Goed bv verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vosters Onroerend Goed bv diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vosters Onroerend Goed bv het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
21%
vrijstaande woning
19%
hoekwoning
9%
halfvrijstaande woning
7%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%
benedenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vosters Onroerend Goed bv

Wat kost Vosters Onroerend Goed bv bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vosters Onroerend Goed bv voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vosters Onroerend Goed bv je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Vosters Onroerend Goed bv actief?

+

Vosters Onroerend Goed bv heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bladel, Reusel, Bergeijk, Netersel en Hapert.

In welk prijssegment is Vosters Onroerend Goed bv actief?

+

Vosters Onroerend Goed bv is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vosters Onroerend Goed bv actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bladel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bladel en vergelijkbaar is aan Vosters Onroerend Goed bv. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!