Makelaars in Bergeijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergeijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Bergeijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergeijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jeruzalem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergeijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergeijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
 • Aantal transacties 78
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergeijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergeijk

In Bergeijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 430.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 17.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergeijk.

Bij de verkoop van een huis in Bergeijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 430.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergeijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergeijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 424.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergeijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergeijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergeijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergeijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergeijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hennie Kunnen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergeijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergeijk.

Populaire buurten in Bergeijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergeijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergeijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jeruzalem

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Hagelkruis e.o.

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Kept e.o.

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Beistervelden

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 308.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Dokter A.Hoynck van Papendrechtstraat-Dokter Duchateaustraat

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Bergeijk

In Bergeijk zijn de afgelopen maand 78 woningen verkocht. Makelaar Hennie Kunnen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergeijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broekstraat 28 - 28a Online Bedrijfsmakelaar € 980.000
Nieuwstraat 51 a Hennie Kunnen Makelaardij € 975.000
Dokter Barentsenstraat 14 Hennie Kunnen Makelaardij € 795.000
Buchtdwarsstraat 12 a VERHAGEN MAKELAARS € 650.000
Schutsboom 45 Box Makelaardij € 639.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergeijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergeijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Bergeijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergeijk.

Wat kost een makelaar in Bergeijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergeijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergeijk van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergeijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergeijk zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergeijk?

+

De meest verkopende makelaar van Bergeijk is Hennie Kunnen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergeijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergeijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergeijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergeijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!