Makelaars in Reusel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Reusel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Reusel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Reusel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Reusel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Reusel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Reusel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 414.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -43.000
 • Aantal transacties 44
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Reusel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Reusel

In Reusel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 397.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -43.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Reusel.

Bij de verkoop van een huis in Reusel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 397.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Reusel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Reusel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 414.000.

Het meest voorkomende energielabel in Reusel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Reusel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Reusel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Reusel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Reusel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Reusel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Reusel.

Populaire buurten in Reusel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Reusel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Reusel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Reusel

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Buitengebied ten noorden van Reusel

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Reusel

In Reusel zijn de afgelopen maand 44 woningen verkocht. Makelaar Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Reusel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lange Voren 2 - 4 Van Santvoort Makelaars € 985.000
Marialaan 108 Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 637.500
Vaanveld 20 Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 635.000
Marialaan 106 Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 615.000
Wilhelminalaan 118 Pit makelaars € 569.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Reusel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Reusel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Reusel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Reusel.

Wat kost een makelaar in Reusel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Reusel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Reusel van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Reusel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Reusel zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Reusel?

+

De meest verkopende makelaar van Reusel is Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Reusel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Reusel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Reusel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Reusel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!