Makelaars in Bladel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bladel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Bladel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bladel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bladel Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bladel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bladel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 64
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -98.000
 • Aantal transacties 53
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bladel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bladel

In Bladel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 401.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -98.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bladel.

Bij de verkoop van een huis in Bladel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 401.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bladel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bladel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bladel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bladel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bladel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bladel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bladel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vosters Onroerend Goed bv de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bladel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bladel.

Populaire buurten in Bladel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bladel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bladel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bladel Centrum

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Bladel Hofstad

  Verkooptijd
  127 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 471.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Bladel Wilhelminalaan

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Bladel Heeleind

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Bladel Zuid

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 581.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Bladel

In Bladel zijn de afgelopen maand 53 woningen verkocht. Makelaar Vosters Onroerend Goed bv verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bladel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sniederslaan 154 - 156 Van Santvoort Makelaars € 1.075.000
Rond Deel 9 Revast Makelaardij € 925.000
Mastbos 39 -41 Vosters Onroerend Goed bv € 899.000
Het Aangelag 16 Van Santvoort Makelaars € 845.000
Bossingel 18 Best Intermediair Groep € 825.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bladel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bladel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Bladel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bladel.

Wat kost een makelaar in Bladel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bladel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bladel van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bladel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bladel zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bladel?

+

De meest verkopende makelaar van Bladel is Vosters Onroerend Goed bv. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bladel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bladel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bladel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bladel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!