Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars is een makelaar gevestigd in Westerhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Westerhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
  • Gemiddelde verkooptijd 86
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars verkoopt

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars is het meeste actief in Westerhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergeijk 5 € 364.000
Eersel 3 € 454.000
Riethoven 2 € 462.000
Westerhoven 1 € 420.000

Type woningen die Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
47%
vrijstaande woning
32%
tussenwoning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars

Wat kost Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars actief?

+

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergeijk, Eersel, Riethoven en Westerhoven.

In welk prijssegment is Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars actief?

+

Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 411.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Westerhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Westerhoven en vergelijkbaar is aan Peter van den Oetelaar Lommers Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!