Makelaars in Riethoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Riethoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Riethoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Riethoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Willibrordusstraat e.o..

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Riethoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Riethoven zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Riethoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 483.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -306.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Riethoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Riethoven

In Riethoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 448.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -306.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Riethoven.

Bij de verkoop van een huis in Riethoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 448.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Riethoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Riethoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 483.000.

Het meest voorkomende energielabel in Riethoven is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Riethoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Riethoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Riethoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Riethoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VERHAGEN MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Riethoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Riethoven.

 • Wijman & Jansen ERA makelaars

  2. Wijman & Jansen ERA makelaars

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1
 • Van Kasteren Makelaardij

  3. Van Kasteren Makelaardij

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1
 • Vosters Onroerend Goed bv

  4. Vosters Onroerend Goed bv

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Riethoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Riethoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Riethoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Willibrordusstraat e.o.

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Eviestraat-Vlasstraat e.o.

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Buitengebied Noord 2

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Walik

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 600.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Riethoven

In Riethoven zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar VERHAGEN MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Riethoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hobbel 6 VERHAGEN MAKELAARS € 600.000
Willibrordusstraat 53 VERHAGEN MAKELAARS € 525.000
Molenstraat 17 Vosters Onroerend Goed bv € 475.000
Boshovensestraat 2 VERHAGEN MAKELAARS € 475.000
Willibrordusstraat 33 Van Kasteren Makelaardij € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Riethoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Riethoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Riethoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Riethoven.

Wat kost een makelaar in Riethoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Riethoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Riethoven van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Riethoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Riethoven zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Riethoven?

+

De meest verkopende makelaar van Riethoven is VERHAGEN MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Riethoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Riethoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Riethoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Riethoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!