Wijman & Jansen ERA makelaars

Wijman & Jansen ERA makelaars is een makelaar gevestigd in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wijman & Jansen ERA makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wijman & Jansen ERA makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valkenswaard en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wijman & Jansen ERA makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wijman & Jansen ERA makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Wijman & Jansen ERA makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wijman & Jansen ERA makelaars verkoopt

Wijman & Jansen ERA makelaars is het meeste actief in Valkenswaard. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wijman & Jansen ERA makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wijman & Jansen ERA makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenswaard 33 € 427.000
Geldrop 6 € 403.000
Riethoven 1 € 385.000
Dokkum 1 € 275.000
Eindhoven 1 € 349.000

Type woningen die Wijman & Jansen ERA makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wijman & Jansen ERA makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wijman & Jansen ERA makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
12%
galerijflat
10%
portiekflat
8%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
geschakelde woning
4%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wijman & Jansen ERA makelaars

Wat kost Wijman & Jansen ERA makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wijman & Jansen ERA makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wijman & Jansen ERA makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Wijman & Jansen ERA makelaars actief?

+

Wijman & Jansen ERA makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenswaard, Geldrop, Riethoven, Dokkum en Eindhoven.

In welk prijssegment is Wijman & Jansen ERA makelaars actief?

+

Wijman & Jansen ERA makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wijman & Jansen ERA makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valkenswaard

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valkenswaard en vergelijkbaar is aan Wijman & Jansen ERA makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!