Makelaars in Geldrop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geldrop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 50 makelaars actief geweest in Geldrop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geldrop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Braakhuizen-Noord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geldrop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Geldrop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 215
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geldrop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geldrop

In Geldrop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 432.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Geldrop.

Bij de verkoop van een huis in Geldrop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 432.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geldrop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geldrop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 418.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geldrop is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geldrop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geldrop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geldrop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geldrop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat KIN Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Geldrop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geldrop.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 457.000
  Woningen verkocht
  33
 • Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 453.000
  Woningen verkocht
  15
 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  13
 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 538.000
  Woningen verkocht
  8

Populaire buurten in Geldrop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geldrop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geldrop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Braakhuizen-Noord

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Centrum

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  34
 • 3. Coevering

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Skandia

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  29
 • 5. Braakhuizen-Zuid

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  29

Top 5 woningen verkocht in Geldrop

In Geldrop zijn de afgelopen maand 215 woningen verkocht. Makelaar KIN Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geldrop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tureluur 5 Makelaardij OLAV € 1.095.000
Genoenhuizerweg 3 KIN Makelaars € 1.000.000
Eindhovenseweg 112 Rohlof Real Estate € 995.000
Thorin 4 Makelaardij OLAV € 950.000
Helze 25 KIN Makelaars € 925.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geldrop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geldrop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 50 makelaars actief geweest in Geldrop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geldrop.

Wat kost een makelaar in Geldrop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geldrop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geldrop van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geldrop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geldrop zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geldrop?

+

De meest verkopende makelaar van Geldrop is KIN Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geldrop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geldrop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geldrop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geldrop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!