Makelaars in Sterksel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sterksel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Sterksel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sterksel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen ten oosten van Sterksel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sterksel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Sterksel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 255.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sterksel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sterksel

In Sterksel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 790.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 255.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Sterksel.

Bij de verkoop van een huis in Sterksel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 790.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sterksel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sterksel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 427.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sterksel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sterksel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sterksel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sterksel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sterksel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij OLAV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sterksel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sterksel.

 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 458.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Sterksel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sterksel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sterksel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen ten oosten van Sterksel

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Sterksel

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 477.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Sterksel

In Sterksel zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij OLAV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sterksel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Poelhoeve 4 Makelaardij OLAV € 795.000
Albertlaan 12 Dwars Makelaars | Qualis € 609.000
Spechtenlaan 27 Raadhuis Makelaars € 535.000
Domein 20 Makelaardij OLAV € 435.000
Domein 20 Cranendonck Makelaars € 419.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sterksel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sterksel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Sterksel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sterksel.

Wat kost een makelaar in Sterksel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sterksel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sterksel van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sterksel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sterksel zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sterksel?

+

De meest verkopende makelaar van Sterksel is Makelaardij OLAV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sterksel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sterksel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sterksel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sterksel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!