Bart Hut Makelaardij

Bart Hut Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maarheeze. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bart Hut Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bart Hut Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarheeze en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bart Hut Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bart Hut Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Bart Hut Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bart Hut Makelaardij verkoopt

Bart Hut Makelaardij is het meeste actief in Maarheeze. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bart Hut Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bart Hut Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarheeze 25 € 386.000
Leende 4 € 447.000
Eindhoven 1 € 850.000
Budel-Dorplein 1 € 450.000
Heeze 1 € 338.000

Type woningen die Bart Hut Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bart Hut Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bart Hut Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
27%
hoekwoning
9%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bart Hut Makelaardij

Wat kost Bart Hut Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bart Hut Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bart Hut Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Bart Hut Makelaardij actief?

+

Bart Hut Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarheeze, Leende, Eindhoven, Budel-Dorplein en Heeze.

In welk prijssegment is Bart Hut Makelaardij actief?

+

Bart Hut Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bart Hut Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarheeze

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarheeze en vergelijkbaar is aan Bart Hut Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!