Makelaars in Heeze

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heeze, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Heeze. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heeze helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heeze.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heeze zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heeze afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 522.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 65
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heeze
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heeze

In Heeze is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 443.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heeze.

Bij de verkoop van een huis in Heeze is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 443.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heeze. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heeze weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 522.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heeze is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heeze. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heeze

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heeze? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heeze. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij OLAV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heeze, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heeze.

Populaire buurten in Heeze

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heeze? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heeze. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heeze

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 509.000
  Woningen verkocht
  59
 • 2. Verspreide huizen Heeze

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 645.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Heeze

In Heeze zijn de afgelopen maand 65 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij OLAV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heeze.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bree eik 1 Makelaardij OLAV € 1.495.000
Ven 3 Frank Gruintjes Makelaars € 1.250.000
Dominee Kremerstraat 55 Slippens Vermeer Makelaars € 1.125.000
Julianalaan 10 Makelaardij OLAV € 849.000
Saturnus 27 A Best Intermediair Groep € 795.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heeze

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heeze?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Heeze. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heeze.

Wat kost een makelaar in Heeze?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heeze is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heeze van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heeze?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heeze zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heeze?

+

De meest verkopende makelaar van Heeze is Makelaardij OLAV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heeze zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heeze?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heeze aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heeze.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!