De Huizenbemiddelaar

De Huizenbemiddelaar is een makelaar gevestigd in Den Haag. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Huizenbemiddelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Huizenbemiddelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Haag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Huizenbemiddelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Huizenbemiddelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 359.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -7.000
  • Aantal transacties 306
Meer informatie over De Huizenbemiddelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Huizenbemiddelaar verkoopt

De Huizenbemiddelaar is het meeste actief in Den Haag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Huizenbemiddelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Huizenbemiddelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 31 € 302.000
Dordrecht 28 € 277.000
Breda 24 € 324.000
Almere 23 € 420.000
Zundert 16 € 384.000

Type woningen die De Huizenbemiddelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Huizenbemiddelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Huizenbemiddelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
14%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
12%
portiekwoning
10%
galerijflat
6%
benedenwoning
4%
maisonnette
4%
halfvrijstaande woning
2%
tussenverdieping
2%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Huizenbemiddelaar

Wat kost De Huizenbemiddelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Huizenbemiddelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Huizenbemiddelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is De Huizenbemiddelaar actief?

+

De Huizenbemiddelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Dordrecht, Breda, Almere en Zundert.

In welk prijssegment is De Huizenbemiddelaar actief?

+

De Huizenbemiddelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Huizenbemiddelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 359.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Haag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Haag en vergelijkbaar is aan De Huizenbemiddelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!