NOUWEN Makelaardij

NOUWEN Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt NOUWEN Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. NOUWEN Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van NOUWEN Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties NOUWEN Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over NOUWEN Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar NOUWEN Makelaardij verkoopt

NOUWEN Makelaardij is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar NOUWEN Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt NOUWEN Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 52 € 363.000
Woubrugge 1 € 441.000
Papendrecht 1 € 265.000
Burgh-Haamstede 1 € 650.000
Hoofddorp 1 € 479.000

Type woningen die NOUWEN Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat NOUWEN Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat NOUWEN Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
10%
portiekflat
8%
vrijstaande woning
7%
galerijflat
5%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
2 onder 1 kapwoning
2%
bovenwoning
2%
geschakelde woning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in NOUWEN Makelaardij

Wat kost NOUWEN Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van NOUWEN Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer NOUWEN Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is NOUWEN Makelaardij actief?

+

NOUWEN Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Woubrugge, Papendrecht, Burgh-Haamstede en Hoofddorp.

In welk prijssegment is NOUWEN Makelaardij actief?

+

NOUWEN Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar NOUWEN Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan NOUWEN Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!