Makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogvliet Rotterdam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 46 makelaars actief geweest in Hoogvliet Rotterdam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogvliet Rotterdam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoogvliet Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogvliet Rotterdam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogvliet Rotterdam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 9.000
 • Aantal transacties 169
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogvliet Rotterdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogvliet Rotterdam

In Hoogvliet Rotterdam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 324.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 9.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogvliet Rotterdam.

Bij de verkoop van een huis in Hoogvliet Rotterdam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 324.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogvliet Rotterdam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogvliet Rotterdam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 325.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogvliet Rotterdam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogvliet Rotterdam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogvliet Rotterdam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogvliet Rotterdam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogvliet Rotterdam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Synchro Wonen NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogvliet Rotterdam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogvliet Rotterdam.

 • Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  30
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 297.000
  Woningen verkocht
  17
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  7

Populaire buurten in Hoogvliet Rotterdam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogvliet Rotterdam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogvliet Rotterdam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoogvliet Zuid

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  89
 • 2. Hoogvliet Noord

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  80

Top 5 woningen verkocht in Hoogvliet Rotterdam

In Hoogvliet Rotterdam zijn de afgelopen maand 169 woningen verkocht. Makelaar Synchro Wonen NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogvliet Rotterdam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Marthalaan 90 Synchro Wonen NVM Makelaars € 525.000
Heersdijk 63 Greveling Adviesgroep € 515.000
Platte Driedijk 43 REMAX Makelaarsgroep € 495.000
Digna Johannaweg 34 Makelaardij Thuis | Qualis € 450.000
Wijnruitstraat 303 Synchro Wonen NVM Makelaars € 449.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogvliet Rotterdam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogvliet Rotterdam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 46 makelaars actief geweest in Hoogvliet Rotterdam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogvliet Rotterdam.

Wat kost een makelaar in Hoogvliet Rotterdam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogvliet Rotterdam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogvliet Rotterdam van € 3.300 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogvliet Rotterdam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogvliet Rotterdam zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogvliet Rotterdam?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogvliet Rotterdam is Synchro Wonen NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogvliet Rotterdam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogvliet Rotterdam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogvliet Rotterdam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogvliet Rotterdam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!