Den Rooijen & Van Herk Makelaars

Den Rooijen & Van Herk Makelaars is een makelaar gevestigd in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Den Rooijen & Van Herk Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Den Rooijen & Van Herk Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Spijkenisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Den Rooijen & Van Herk Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Den Rooijen & Van Herk Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 331.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
  • Aantal transacties 71
Meer informatie over Den Rooijen & Van Herk Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Den Rooijen & Van Herk Makelaars verkoopt

Den Rooijen & Van Herk Makelaars is het meeste actief in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Den Rooijen & Van Herk Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Den Rooijen & Van Herk Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Spijkenisse 54 € 325.000
Hoogvliet Rotterdam 4 € 308.000
Hellevoetsluis 3 € 338.000
Rozenburg 2 € 305.000
Geervliet 2 € 312.000

Type woningen die Den Rooijen & Van Herk Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Den Rooijen & Van Herk Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Den Rooijen & Van Herk Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
13%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Rooijen & Van Herk Makelaars

Wat kost Den Rooijen & Van Herk Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Den Rooijen & Van Herk Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Den Rooijen & Van Herk Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Den Rooijen & Van Herk Makelaars actief?

+

Den Rooijen & Van Herk Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Spijkenisse, Hoogvliet Rotterdam, Hellevoetsluis, Rozenburg en Geervliet.

In welk prijssegment is Den Rooijen & Van Herk Makelaars actief?

+

Den Rooijen & Van Herk Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Den Rooijen & Van Herk Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 331.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Spijkenisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Spijkenisse en vergelijkbaar is aan Den Rooijen & Van Herk Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!