Makelaars in Spijkenisse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spijkenisse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 52 makelaars actief geweest in Spijkenisse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spijkenisse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maaswijk-Zuidoost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spijkenisse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Spijkenisse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 55.000
 • Aantal transacties 601
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spijkenisse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spijkenisse

In Spijkenisse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 390.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 55.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Spijkenisse.

Bij de verkoop van een huis in Spijkenisse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 390.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spijkenisse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spijkenisse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 328.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spijkenisse is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spijkenisse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spijkenisse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spijkenisse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spijkenisse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kompas Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Spijkenisse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spijkenisse.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  95
 • Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  76
 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  60
 • Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  34

Populaire buurten in Spijkenisse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spijkenisse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spijkenisse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maaswijk-Zuidoost

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  37
 • 2. Schiekamp-Noord

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 234.000
  Woningen verkocht
  35
 • 3. Schiekamp-Zuid

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 230.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Maaswijk-Noordoost

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  26
 • 5. Maaswijk-Zuidwest

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  26

Top 5 woningen verkocht in Spijkenisse

In Spijkenisse zijn de afgelopen maand 601 woningen verkocht. Makelaar Kompas Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Spijkenisse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spijkenisse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spijkenisse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 52 makelaars actief geweest in Spijkenisse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spijkenisse.

Wat kost een makelaar in Spijkenisse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spijkenisse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spijkenisse van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spijkenisse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spijkenisse zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spijkenisse?

+

De meest verkopende makelaar van Spijkenisse is Kompas Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spijkenisse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spijkenisse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spijkenisse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spijkenisse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!