De Vree Makelaardij

De Vree Makelaardij is een makelaar gevestigd in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Vree Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Vree Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Spijkenisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Vree Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Vree Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over De Vree Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Vree Makelaardij verkoopt

De Vree Makelaardij is het meeste actief in Spijkenisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Vree Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Vree Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Spijkenisse 19 € 349.000
Rozenburg 2 € 325.000
Schiedam 1 € 200.000
Hellevoetsluis 1 € 350.000
Hoogvliet Rotterdam 1 € 325.000

Type woningen die De Vree Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Vree Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Vree Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
hoekwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
galerijflat
8%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%
portiekflat
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Vree Makelaardij

Wat kost De Vree Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Vree Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Vree Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Vree Makelaardij actief?

+

De Vree Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Spijkenisse, Rozenburg, Schiedam, Hellevoetsluis en Hoogvliet Rotterdam.

In welk prijssegment is De Vree Makelaardij actief?

+

De Vree Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Vree Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 334.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Spijkenisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Spijkenisse en vergelijkbaar is aan De Vree Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!