Advema NVM Makelaardij

Advema NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Advema NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Advema NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Advema NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Advema NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 79
Meer informatie over Advema NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Advema NVM Makelaardij verkoopt

Advema NVM Makelaardij is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Advema NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Advema NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 61 € 344.000
Ridderkerk 3 € 638.000
Hendrik-Ido-Ambacht 2 € 488.000
Barendrecht 1 € 450.000
Schiedam 1 € 325.000

Type woningen die Advema NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Advema NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Advema NVM Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
2 onder 1 kapwoning
11%
hoekwoning
9%
portiekwoning
8%
vrijstaande woning
8%
galerijflat
5%
maisonnette
5%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Advema NVM Makelaardij

Wat kost Advema NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Advema NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Advema NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Advema NVM Makelaardij actief?

+

Advema NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Schiedam.

In welk prijssegment is Advema NVM Makelaardij actief?

+

Advema NVM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Advema NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 362.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Advema NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!