Boogerman Makelaars

Boogerman Makelaars is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Boogerman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Boogerman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boogerman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boogerman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Boogerman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boogerman Makelaars verkoopt

Boogerman Makelaars is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boogerman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boogerman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 26 € 330.000
Barendrecht 1 € 339.000
Den Burg 1 € 515.000
Den Haag 1 € 469.000
Lent 1 € 325.000

Type woningen die Boogerman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boogerman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boogerman Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
portiekflat
12%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
geschakelde woning
6%
maisonnette
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
bovenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boogerman Makelaars

Wat kost Boogerman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boogerman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boogerman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Boogerman Makelaars actief?

+

Boogerman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Barendrecht, Den Burg, Den Haag en Lent.

In welk prijssegment is Boogerman Makelaars actief?

+

Boogerman Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boogerman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 349.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Boogerman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!