Makelaars in Maarheeze

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maarheeze, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Maarheeze. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maarheeze helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maarheeze.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maarheeze zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maarheeze afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
 • Gemiddelde verkooptijd 26
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -77.000
 • Aantal transacties 46
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maarheeze
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maarheeze

In Maarheeze is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 302.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -77.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maarheeze.

Bij de verkoop van een huis in Maarheeze is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 158 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 302.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maarheeze. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maarheeze weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 435.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maarheeze is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maarheeze. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maarheeze

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maarheeze? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maarheeze. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bart Hut Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maarheeze, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maarheeze.

Populaire buurten in Maarheeze

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maarheeze? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maarheeze. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maarheeze

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Kamersven

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 680.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Hugten

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Verspreide huizen Maarheeze

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 685.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Maarheeze

In Maarheeze zijn de afgelopen maand 46 woningen verkocht. Makelaar Bart Hut Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maarheeze.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Moonslaan 23 Best Intermediair Groep € 990.000
El Pinar 13 Cranendonck Makelaars € 950.000
Sneppendijk 21 Makelaardij OLAV € 759.000
Sperwerlaan 7 Bart Hut Makelaardij € 710.000
Het Laar 14 Makelaarsland € 685.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maarheeze

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maarheeze?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Maarheeze. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maarheeze.

Wat kost een makelaar in Maarheeze?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maarheeze is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maarheeze van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maarheeze?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maarheeze zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maarheeze?

+

De meest verkopende makelaar van Maarheeze is Bart Hut Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maarheeze zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maarheeze?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maarheeze aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maarheeze.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!