Cranendonck Makelaars

Cranendonck Makelaars is een makelaar gevestigd in Maarheeze. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Cranendonck Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Cranendonck Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarheeze en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Cranendonck Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Cranendonck Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 89.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Cranendonck Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Cranendonck Makelaars verkoopt

Cranendonck Makelaars is het meeste actief in Maarheeze. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Cranendonck Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Cranendonck Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarheeze 10 € 439.000
Budel 5 € 486.000
Soerendonk 3 € 438.000
Sterksel 2 € 394.000
Leende 1 € 369.000

Type woningen die Cranendonck Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Cranendonck Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Cranendonck Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cranendonck Makelaars

Wat kost Cranendonck Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Cranendonck Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Cranendonck Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Cranendonck Makelaars actief?

+

Cranendonck Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarheeze, Budel, Soerendonk, Sterksel en Leende.

In welk prijssegment is Cranendonck Makelaars actief?

+

Cranendonck Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Cranendonck Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarheeze

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarheeze en vergelijkbaar is aan Cranendonck Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!