Makelaars in Soerendonk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Soerendonk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Soerendonk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Soerendonk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Soerendonk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Soerendonk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Soerendonk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Soerendonk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 36.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Soerendonk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Soerendonk

In Soerendonk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 36.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Soerendonk.

Bij de verkoop van een huis in Soerendonk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 165 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Soerendonk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Soerendonk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 435.000.

Het meest voorkomende energielabel in Soerendonk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Soerendonk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Soerendonk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Soerendonk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Soerendonk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Cranendonck Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Soerendonk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Soerendonk.

Populaire buurten in Soerendonk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Soerendonk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Soerendonk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Soerendonk

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Soerendonk

In Soerendonk zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Cranendonck Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Soerendonk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Groenstraat 4 Cranendonck Makelaars € 555.000
Kruisstraat 15 a Huijers Vastgoed Makelaardij € 495.000
Sint Jansweg 23 van der Straaten Makelaardij € 489.000
De Wiet 10 Huijers Vastgoed Makelaardij € 469.000
Goorstraat 22 Novus Makelaardij € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Soerendonk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Soerendonk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Soerendonk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Soerendonk.

Wat kost een makelaar in Soerendonk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Soerendonk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Soerendonk van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Soerendonk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Soerendonk zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Soerendonk?

+

De meest verkopende makelaar van Soerendonk is Cranendonck Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Soerendonk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Soerendonk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Soerendonk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Soerendonk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!