Casa Nostra Makelaardij b.v.

Casa Nostra Makelaardij b.v. is een makelaar gevestigd in Budel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Casa Nostra Makelaardij b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Casa Nostra Makelaardij b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Budel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Casa Nostra Makelaardij b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Casa Nostra Makelaardij b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Casa Nostra Makelaardij b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Casa Nostra Makelaardij b.v. verkoopt

Casa Nostra Makelaardij b.v. is het meeste actief in Budel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Casa Nostra Makelaardij b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Casa Nostra Makelaardij b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Budel 11 € 363.000
Someren 5 € 322.000
Gastel 3 € 484.000
Leende 1 € 398.000
Heibloem 1 € 325.000

Type woningen die Casa Nostra Makelaardij b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Casa Nostra Makelaardij b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Casa Nostra Makelaardij b.v. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
2 onder 1 kapwoning
18%
halfvrijstaande woning
14%
tussenwoning
14%
hoekwoning
9%
portiekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Casa Nostra Makelaardij b.v.

Wat kost Casa Nostra Makelaardij b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Casa Nostra Makelaardij b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Casa Nostra Makelaardij b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Casa Nostra Makelaardij b.v. actief?

+

Casa Nostra Makelaardij b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Budel, Someren, Gastel, Leende en Heibloem.

In welk prijssegment is Casa Nostra Makelaardij b.v. actief?

+

Casa Nostra Makelaardij b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Casa Nostra Makelaardij b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 374.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Budel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Budel en vergelijkbaar is aan Casa Nostra Makelaardij b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!